Vraag video occasiewagens

Wilt u een video van een occasiewagen uit ons Occasiewagenpark? Vul dan dit formulier in. We nemen snel contact met u op.

Uzelf * :

:


Bijkomende gegevens

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens om gepersonaliseerde aanbiedingen te ontvangen van Renault België Luxemburg en de leden van zijn commercieel netwerk, waaronder Renault Retail Group.

Via e-mail *


Via SMS *

De verzamelde gegevens worden behandeld door Renault België Luxemburg en de leden van zijn erkend netwerk, waaronder Renault Retail Group (samen “Renault” genoemd), die samen verantwoordelijk zijn, en die deze gegevens gebruiken om op je vraag te antwoorden en om je in te lichten over aanbiedingen en nieuws. Onder bepaalde voorwaarden en in bepaalde specifieke gevallen (bepaalde online diensten) worden je gegevens rechtstreeks behandeld door Renault België Luxemburg (hoofd van de groep) als verantwoordelijke.

Overeenkomstig de wetgeving kan je vragen om de gegevens die Renault over jou bijhoudt, te verkrijgen en te raadplegen, verkeerde informatie te verbeteren, jouw gegevens te verwijderen, en een kopie van je gegevens te maken om ze elders te gebruiken. Je kan je ook op elk moment verzetten tegen het gebruik van bepaalde gegevens voor commerciële prospectie of voor profilering, en vragen om het gebruik van je gegevens te stoppen. Je kan al deze rechten rechtstreeks inroepen bij Renault Retail Group door je verzoek te mailen naar: privacy.gdpr.rrg@renault.be of een brief te sturen naar: Renault Retail Group – Verantwoordelijke voor de bescherming van gegevens, Pleinlaan 21, 1050 Brussel. Bij gebrek aan antwoord of bij ontoereikend antwoord van Renault kan je ook een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA).

Om meer te weten, kan je ons beleid raadplegen rond de bescherming van persoonlijke gegevens.

* Verplichte velden