Naverkoopdienst

Naverkoopdienst

Onderhoud en herstellingen mechaniek en koetswerk

Zowel op het vlak van verkoop als van onderhoud en herstelling verlenen onze concessies aan Dacia-klanten dezelfde diensten als aan Renault-klanten. Wij garanderen u een optimale service, die de knowhow van de constructeur Renault combineert met de service van een familiaal gerunde garage.

Dacia Brussels verbindt zich ertoe om bij onderhoud en herstellingen enkel originele Dacia-onderdelen te gebruiken. Op alle onderhouds- en herstelwerkzaamheden die in een van onze concessies worden uitgevoerd, geldt een waarborg van 1 jaar op onderdelen en werk.

Onze mobiliteitoplossingen wanneer
uw wagen in onderhoud is

  • Een “villo”-kaart voor Brussel zolang u niet over uw wagen beschikt. (uitgezonderd bij Dacia Drogenbos)
  • Ontvang gratis een ticket “Discover Brussels” (waarde 7,50 €) met onbeperkte toegang tot het volledige MIVB-netwerk, treintrajecten naar Brussel inbegrepen (1 dag geldig).
  • Beschikbaarheid van een vervangwagen. Zo kan u bijvoorbeeld kennismaken met onze elektrische wagens (ZE) aan een voordelig tarief van 19 €/dag (geen brandstofkosten). Te reserveren bij het vastleggen van uw afspraak.

Onze werkplaats in alle transparantie

Vertrouwen en transparantie in je werkplaats van Dacia Brussels.

Je auto is in onze werkplaats en we merken dat er een stuk vervangen moet worden. Dan ontvang je een video en na je akkoord vervangen we het stuk.

We houden het eenvoudig en efficiënt bij Dacia Drogenbos, Meiser en Plein.