Het Gamma Personenwagens Dacia SPRING

Dacia SPRING

Dacia SPRING

Dacia SPRING interesseert me

spring-electric-01

Motoren

Spring Motor

Actieradius en opladen

Tot 230 km* actieradius.
* Homologatie aan de gang. De volledige WLTP-cyclus is de gestandaardiseerde cyclus. De cyclus bestaat voor 57% uit stadsritten, voor 25% uit ritten buiten de stad en voor 18% uit ritten op de snelweg.

Tot 6 dagen rijden in de stad.
Met een volle accu voor ongeveer 30 km per dag.

Tot 80 % opladen in minder dan een uur.
Bij een snellaadstation met de DC-lader (optioneel).

Standaarduitrusting

  • COMFORT

  • Manuele airconditioning

  • Plug & Radio DAB+, Bluetooth, 2 LS

  • Koplampen met automatische ontsteking

  • Remhulpsysteem

  • COMFORT PLUS

  • Aanraakscherm 7" met radio DAB+, Bluetooth, 2 LS en ondersteuning Apple CarPlay en Android auto

  • Stalen reservewiel

  • Achteruitrijradar en -camera

Kleuren :

Dacia SPRING interesseert me.
Daarom wil ik graag * :

Uzelf :

Gewenste datum * :

Gewenste uur * :

:

Concessie * :

Bijkomende gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Retail Group Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Retail Group Belgium en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr.rrg@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

* Verplichte velden